Interboat - 25 years of experience
Terug naar overzicht

Nieuw! INTENDER 950

INTENDER 950 COMBINEERT ‘BEST OF BOTH WORLDS’

Nieuwe crossover mix tussen tender en cruiser

De blueprint van de nieuwe tender weerspiegelt duidelijk de contouren van de succesvolle Intender 820. De graag geziene Intercruiser 32 staat op haar beurt model voor de ruimtelijke beleving, het comfort en bovenal de sublieme vaareigenschappen van de crossover. Het kost de Intender 950 schijnbaar geen enkele moeite om ‘best of both worlds’ te combineren. Het is de buitenruimte die het meest in het oog springt. De grootste eyecatcher is het XXL-zonne-bed centraal op de lengteas. Interboats’ tweede troef is de eveneens nadrukkelijk aanwezige L-vormige bank met zes ‘volwassen’ zitplaatsen. Om de buitenbeleving te optimaliseren, heeft de boot een luxe buitenbar met koeling, spoelbak én kookgelegenheid.

Aangenaam beschut
De ontwerpers hebben nog een opvallende optie bedacht voor de grootste tender uit de vloot. De stuureenheid wordt naar wens centraal achterin geposteerd -zoals gebruikelijk in sloepen en tenders- of aangenaam beschut achter het windscherm aan stuurboordzijde. In de kajuit is een volwaardige natte cel opgenomen inclusief spoeltoilet en fonteintje. Wie aan boord overnacht, krijgt de beschikking over een comfortabel dubbelbed en ruim voldoende bergruimte.

Betrouwbare krachtbron
Net zoals dit geldt voor alle modellen uit de Interboat-familie, kent de Intender 950 een rijke basisuitrusting. De standaard uitvoering is daarnaast op maat te verrijken  met een lange reeks nuttige en comfort verhogende accessoires. De werf biedt zoals te doen gebruikelijk ook op het nieuwste model uit de range 10 jaar volledige garantie. Dit geldt ook voor de uitermate betrouwbare krachtbron met een keuze van 65 tot 300 pk inboard diesel met schroefas. De maximum snelheid bedraagt 45 kilometer per uur (300 pk).

 

Technische specificaties:

CE gekeurd voor categorie B, zeewaardig
Volledig handgemaakt op eigen werf in Zwartsluis
Lengte o.a.: 9.50 mtr
Breedte: 3.35 mtr
Diepgang: 0.95 mtr
Doorvaarthoogte: ca. 1.70 mtr (zonder windscherm)
Motorisering: 65 pk Vetus t/m 300 pk Volvo Penta
diesel
Tankinhoud diesel: 300 l (bij 300 pk 600l)
Tankinhoud water: 300 l
Tankinhoud vuilwater: 75 l
Constructie casco: overnaads handlay-up polyester
met 10 jaar garantie